HTML

A jobb klikkről kirugottak gyülekező helye

Mindenkit várok ide aki úgy érzi.hogy nem megfelelően kezelték bejegyzését a jobb klikken.

Friss topikok

  • elgondolkodo: Veled vagyok..! (2009.02.06. 03:44)
  • elgondolkodo: És akkor; kuruc.info/r/9/34078/ (2009.02.02. 01:37)
  • elgondolkodo: Azért nem gyönyörű, hogy azok oktatják a világot a demokráciára, akiknél még a '60-as években is k... (2009.01.25. 12:06)
  • elgondolkodo: Azért UCSACSU, nem panaszkodhatsz, egyedül teleírom a blogodat..! Na jó..! Nem egyedül..! : ) (2009.01.25. 02:53)
  • elgondolkodo: Egyébként az a jó, ha vehemens, különben elalszunk..! Tényleg hol vannak a többiek..? Megkukulta... (2009.01.25. 02:17)

Linkblog

2009.04.13. 18:22 ucsacsu

                 Az ünnep vége

 

Ma délután megkezdődött a küzdelem a kopagtató cédulákért. Én a Fidesz helyi gyűjtőit ismerem, ahogy elnéztem őket az ablakomból nem sok sikerrel jártak, a lelombozódás, elkeseredés látszott az arcukon a sikertelenség érzékelése miatt. Egy pillanatig sem kétséges, hogy húszezer cédulát össze lehet szedni, de nem mindegy mennyi idő alatt, mekkora idő ráfordítással. A Fidesz EP. listája hagy némi kívánnivalót maga után, de ha nem, nem.Vajon ha valaki úgy érzi, hogy tartozása van egyes emberek irányába ,akkor a tartozását miből kell kiegyenlíteni a közösségi értékekből, vagy a saját zsebéből?

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

2009.04.09. 21:12 ucsacsu

                    


2009.04.09. 21:12 ucsacsu

                                     Cenzor tíz parancsolata!  

Tisztelt Hölgyek és urak, kedves távoli barátaim!

A jobbklikk népszerű”„társasági” blogján tombol a demokrácia, főleg a Fideszrácia!

Nem oly rég egyik kommentelő megkérdezte, vajon kit takar a rugozo, ecceru, kicsikaja, valamint több nick név. Bizony engem, és mért változtattam ilyen sűrűn a nick nevet, mert a cenzorka folyamatosan utolért és szigorúan ki kitiltott a regisztrációból. Mért, a lent bemásolt értesítő levél a magyarázat a problémára. A levél tartalma pont olyan,. mint a Magyarországi demokrácia: írhatta volna bármelyik másik Fidesz által diktatórikusnak bélyegzett párt  cenzorkálya, például a mostanában sokat emlegetett lendvai ildikó,de nem ő írta, vagy íratta, hanem a Fidesz cenzorkálya, lehet, hogy valamelyik régi, igaz kollegája a kerülettől. Így aztán szomorúan, de felvilágosulva vagyok kénytelen magam és mások számára megfogalmazni

A FIDESZ CENZOR TÍZ PARANCSOLATÁT.

 

1 ORBÁN VIKTOR NEVÉT SZÁDRA HIÁBA NE VEDD!

2 TOMPIKA NEVÉT SE!

3 SZIGORUAN KERÜLD A FIDESZ KRITÁZÁLÁST

4 NE LOPJ,CSAK HA A  ŐK KÉRIK

5 A SZERZEMÉNYED OSZD MEG FELEBARÁTODDAL

6 KI A FELEBARÁTOD, AZT A PÁRT MONDJA MEG

7 A NAPI MANTRÁT KRITIKA NÉLKÜL MOND EL NAPONTA TÍZSZER

8 NE GONDOLKODJ

9 A MÁSOK ÁLTAL SZÁDBA ADOTT SZÖVEGET RÁGÁS NÉLKÜL NYELD LE ,ÉS HASZNOSÍTSD.

10 FŐLEG NE KÉRDEZ VISSZA, MERT EZZEL CSAK FÖLÖSLEGESEN  ÖSSZEZAVAROD AZ ÉRTED  ÉJT NAPPALÁ TÉVŐ FIDESZ POLITIKUST, AKI TE HELYETTED IS GONDOLKODIK.

Kedves Látogató!
A Jobbklikk társas blog valamelyik moderátora letiltotta hozzáférését, így a továbbiakban nem tud majd hozzászólni a honlap cikkeihez. Az ezzel kapcsolatos észrevételét vagy panaszát a webmester@jobbklikk.hu címre küldheti el. Itt szeretnénk jelezni, hogy a letiltás körülményeiről vagy jogosságáról sajnos nem áll módunkban hosszabb vitába bocsátkozni.
Üdvözlettel,
a Mod

Csendesen megkérdezném tisztelt Navracsics úr jó helyen, politizál? Vajon  komolyan gondolja e azt  a mondatot amit naponta többször belemond a kérdezők bús tekintetébe hogy a maszop politikusai hiteltelenek? Amikor ezt a mantrát elmondja mondjuk naponta ötször, eszébe jut e a Fidesz  listáján  szereplő  bármelyik név, és ha kérdezhetem mi a véleménye a párt ep  listájáról?  Fidesz tíz parancsolat, 3-s, 8-s parancsolat.

Tisztelt Navracsics úr nem kell válaszolnia valószínűleg mind a ketten tudjuk a választ, legfeljebb én kimondhatom ön nem. Hely, de nehéz napok, hónapok, évek várnak erre az országra, népre. A módikat csókoltatom.

Tisztelettel ucsacsu

 


Szólj hozzá!

2009.01.25. 11:11 ucsacsu

Figyelmetekbe ajánlom a cikket

Münzberg Mihány: Chicago

19 komment

2009.01.25. 10:04 ucsacsu

 

 

Tudom, a gondolat nem kidolgozott. De mintha tanulmányaim emlékképe azt mutatná, hogy az Amerikai polgárháborút megelőzték a rabszolga szökések sokasága a gyapot, és más mezőgardasági területekről. Egyben az északi iparforradalomnak szüksége lett olcsó munkásokra, és ezért felkarolták, biztatták a négereket szökésre. Majd a háború után a felszabadított négerek embertelen körülménye között építették az északi ország részt. Érdekelne ti mit tudtok ezekről az eseményekről. Szerintem Obama a beiktatási show-val zárójelbe tette az elmúlt évtizedeket és vissza akart térni a Ábrahámi kezdőpontra, persze ez csak egy magánvélemény ami lehet hogy téves de az igazság erre fele keresendő, ha a négerek valami nagy kielégülést éreznek most az csak pillanatnyi lehet mert most jön a feketeleves és nagy részét nekik kell megenni.

 

1 komment

2009.01.24. 20:52 ucsacsu

 

Egy érdekes problémára hívnám fel a kedves kollegák figyelmét, és pedig, mindkét nagy párt lapít, kussol a megtakarítások összeszámolásánál az Afganisztáni katonai kiadások nagyságáról. .Ésszerűsíteni lehetne például úgy, hogy szépen visszajönnek, és itt védik a békét tízed annyi költséggel. De hát ki mer a nagy USÁval ujjat húzni? Főleg  ha neokon az illető? Kedves Márk mintha visszahúzódott volna vagy a kísérő slepphez, tartozna? Minden esetre a katonai kiadások, repülő gépek költségei nagyon hiányoznak, Van a Fidesz figyelőn egy szellemes cikk a tompikáról, érdemes elolvasni, jól lehet rajta szórakozni. A Fideszesek mintha gilisztások lennének izegnek- mozognak.

2 komment

2009.01.23. 09:06 ucsacsu

Én csak fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy mindenki a saját megnyiltkozásáért kell, hogy vállalja a felelőséget.

9 komment

2009.01.22. 21:15 ucsacsu

Tisztelt urak!

Kezd megint vehemessé válni, és elszabadulni az indulat. Kéretik egy kicsit átgondoltabban, vissza fogottabban kommentálni, ha szabad kérnem. Állítólag kultúr lények lennénk vagy mifene. A negatív véleményünket kultúrálta is elmondhatjuk egymásról.

 

2 komment

2009.01.22. 07:26 ucsacsu

Jó napot!

 Ez azt jelenti, hogy jó napot.

Kezd a blog  felpörögni, tegnap 196 látgató volt, a bejegyzések, vélemények, száma még mindig kevés. Pedig biztos van véleménye mindenkinek. Kéretik kifejteni, nincs moderálás egyedül a jó modor.

 Dodó?

Ha akarsz csinálj más nick nevet.

 

13 komment

Címkék: biztatás

2009.01.21. 19:06 ucsacsu

Úgy látom kezdenek a fiúk az atlantizmusról lefordulni, nos vajon régi zenészek új zenével ,vagy új zenészek új muzsikával, ez egy igazi KÉRDÉS?

 

9 komment

2009.01.20. 23:04 ucsacsu

Ma megtörtént, aminek meg  kellett történnie. Szépen csendbe, mondhatnám nagy sunyin, olyan politikusi korrektséggel ki tiltottak a jobb klikkről. Nem baj nem is éreztem magam jól ebben a díszes társaságba. Ez az esett is csak azt bizonyítja, hogy nincs új  politika a nap alatt. Tompika megy,ha megy Brüsszelbe, zsoltika tovább játszhatja külpolitikust, tonika meg még lehet hogy magyarázkodásra szorul az ügyészségen. Megtehetném, hogy másik számítógépről más ip címmel újra belépek egy másik nick névvel, nem teszem. Viszont, amit tenni fogok az a következő, minden neokon baromságra, reagálni fogok tényekkel, adatokkal, rá kell kényszeríteni az urakat, hogy vagy cserebogár halhatatlanságáról írjanak mindenféle semleges baromságot, vagy felelősséggel jól felkészülten korrekt módon írnak vélemény a napi eseményekről. Mert az nem megy mint a mai napon megszületett blogban is olvasható mély erkölcsi felháborodás, a családi pótlék elvételéről. Háborogni lehet persze nagyon népszerű dolog , de tudja e kedves Navracsics úr hány gyerek kapja,ebből hány él a lét minimum alatt, hány gyerek szüleinek nincs munkája, hányni van kedvem az ilyen megszólalásoktól. Valami kézzel fogható érdemi megszólalás az igen. De így elböffenni a nagyvilágba, és utána úgy tenni, na én megmondtam a tuti frankot az olyan maszopos, fideszes attitűd, Mindig gondoltam, hogy a párt katonák jelleme hatással van a magára a pártra, és a párt meg kiválogatja magának a megfelelő pártkatonákat. Ha elemzésre hajlamos módon összeeresztjük Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc beszédeit, tetteit, kiderül, hogy mindketten kijelentő módban kinyilvánítanak, ellentmondást nem tűrő módon beszélnek, mond valamit, és tovább szalad, nincs apelláta, talán, lehetséges ez van és kész. Nincs harag, sértőtőség nem vagyok közéjük való, így van, magam is így gondolom. Ha nem így gondoltam volna már rég a Fidesz „alapító atyái” közé tartozhatnák, elintézték volna. De hát a bőr nem elég vastag.

Ui:

Úgy látszik a fiúk a térről  kicsit későn ébredő típusúak.

 

34 komment

2009.01.18. 23:40 ucsacsu

Kedves kommentelők!

Úgy gondolom, hogy a kulturált gondolat közlés fogalmába se a szitkozódás,se a fenyegetés,valamint egymás minősítése nem tartózik.Kéreti ezt figyelembe venni.

Köszönöm.

Úgy látszik,hogy a blog sokak érdeklődését felkeltette,de a megszólalás még várat magára. Egy óra alatt 96 látogató volt,de bejegyzések ezt nem tükrözik.Kéretik a véleményeket kifejteni ,aranyszájú barátunk szerint "nem kell félni nem fog fájni"

9 komment

Címkék: kérés szelíd

2009.01.18. 11:46 ucsacsu

Kedves kommentelők!

 Úgy gondolom,hogy eljött az ideje, hogy össze gyüljünk a blogtérben, midannyian akiket valamiért kimoderáltak a jobb klikkről.Várom bejelentkezéseteket,és gondolataitokat a jobb klikkről.

17 komment

Címkék: moderátor jobbklikk