HTML

A jobb klikkről kirugottak gyülekező helye

Mindenkit várok ide aki úgy érzi.hogy nem megfelelően kezelték bejegyzését a jobb klikken.

Friss topikok

  • elgondolkodo: Veled vagyok..! (2009.02.06. 03:44)
  • elgondolkodo: És akkor; kuruc.info/r/9/34078/ (2009.02.02. 01:37)
  • elgondolkodo: Azért nem gyönyörű, hogy azok oktatják a világot a demokráciára, akiknél még a '60-as években is k... (2009.01.25. 12:06)
  • elgondolkodo: Azért UCSACSU, nem panaszkodhatsz, egyedül teleírom a blogodat..! Na jó..! Nem egyedül..! : ) (2009.01.25. 02:53)
  • elgondolkodo: Egyébként az a jó, ha vehemens, különben elalszunk..! Tényleg hol vannak a többiek..? Megkukulta... (2009.01.25. 02:17)

Linkblog

2009.04.09. 21:12 ucsacsu

                    


2009.04.09. 21:12 ucsacsu

                                     Cenzor tíz parancsolata!  

Tisztelt Hölgyek és urak, kedves távoli barátaim!

A jobbklikk népszerű”„társasági” blogján tombol a demokrácia, főleg a Fideszrácia!

Nem oly rég egyik kommentelő megkérdezte, vajon kit takar a rugozo, ecceru, kicsikaja, valamint több nick név. Bizony engem, és mért változtattam ilyen sűrűn a nick nevet, mert a cenzorka folyamatosan utolért és szigorúan ki kitiltott a regisztrációból. Mért, a lent bemásolt értesítő levél a magyarázat a problémára. A levél tartalma pont olyan,. mint a Magyarországi demokrácia: írhatta volna bármelyik másik Fidesz által diktatórikusnak bélyegzett párt  cenzorkálya, például a mostanában sokat emlegetett lendvai ildikó,de nem ő írta, vagy íratta, hanem a Fidesz cenzorkálya, lehet, hogy valamelyik régi, igaz kollegája a kerülettől. Így aztán szomorúan, de felvilágosulva vagyok kénytelen magam és mások számára megfogalmazni

A FIDESZ CENZOR TÍZ PARANCSOLATÁT.

 

1 ORBÁN VIKTOR NEVÉT SZÁDRA HIÁBA NE VEDD!

2 TOMPIKA NEVÉT SE!

3 SZIGORUAN KERÜLD A FIDESZ KRITÁZÁLÁST

4 NE LOPJ,CSAK HA A  ŐK KÉRIK

5 A SZERZEMÉNYED OSZD MEG FELEBARÁTODDAL

6 KI A FELEBARÁTOD, AZT A PÁRT MONDJA MEG

7 A NAPI MANTRÁT KRITIKA NÉLKÜL MOND EL NAPONTA TÍZSZER

8 NE GONDOLKODJ

9 A MÁSOK ÁLTAL SZÁDBA ADOTT SZÖVEGET RÁGÁS NÉLKÜL NYELD LE ,ÉS HASZNOSÍTSD.

10 FŐLEG NE KÉRDEZ VISSZA, MERT EZZEL CSAK FÖLÖSLEGESEN  ÖSSZEZAVAROD AZ ÉRTED  ÉJT NAPPALÁ TÉVŐ FIDESZ POLITIKUST, AKI TE HELYETTED IS GONDOLKODIK.

Kedves Látogató!
A Jobbklikk társas blog valamelyik moderátora letiltotta hozzáférését, így a továbbiakban nem tud majd hozzászólni a honlap cikkeihez. Az ezzel kapcsolatos észrevételét vagy panaszát a webmester@jobbklikk.hu címre küldheti el. Itt szeretnénk jelezni, hogy a letiltás körülményeiről vagy jogosságáról sajnos nem áll módunkban hosszabb vitába bocsátkozni.
Üdvözlettel,
a Mod

Csendesen megkérdezném tisztelt Navracsics úr jó helyen, politizál? Vajon  komolyan gondolja e azt  a mondatot amit naponta többször belemond a kérdezők bús tekintetébe hogy a maszop politikusai hiteltelenek? Amikor ezt a mantrát elmondja mondjuk naponta ötször, eszébe jut e a Fidesz  listáján  szereplő  bármelyik név, és ha kérdezhetem mi a véleménye a párt ep  listájáról?  Fidesz tíz parancsolat, 3-s, 8-s parancsolat.

Tisztelt Navracsics úr nem kell válaszolnia valószínűleg mind a ketten tudjuk a választ, legfeljebb én kimondhatom ön nem. Hely, de nehéz napok, hónapok, évek várnak erre az országra, népre. A módikat csókoltatom.

Tisztelettel ucsacsu

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ucsacsu.blog.hu/api/trackback/id/tr411056587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása